Na zahrádce
Anotace: ... se žížalou. (Pro děti)
Sbírka:
Básničky
Jedna malá žížala
ráno trochu zaspala,
možná se chudinka leká,
vůbec neví, co ji čeká,
že my pěkně za chládku
jdem okopat zahrádku.
Žížala si v černé v hlíně
protahuje tělo líně,
motyčka ji vyleká,
po ránu to nečeká.
Ale my ji ohlídáme,
jen kolem ní okopáme
a tu milou žížaličku
vytáhneme zachviličku.
Vyndáme ji rychle z hlíny
přenesem na záhon jiný,
tam zase dělá chodbičky,
aby rostly kytičky.
Přečteno 597x
Tipy 38
Poslední tipující: kavec, kikis, Alasea, Holis, enigman, poustevník Jirka, s.e.n, losscar, strašidýlko-střapatý, Juraj Hrom, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)