V.
Slůvka rosou zvoní,
pár křídel páru rve,
ráno svěže voní
a slunce
se skrývá...
Nůžky bledou závist
rozlomí půl na půl,
podívej se na list
je plný
cizích znaků...
Kroky podél prachu
tě modelují z hlíny,
krev má barvu nachu
a střepy
jsou pryč...
Přečteno 358x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., labuť, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)