Jaro
Anotace: Co, dodat... jarní báseň. A nečekejte nic skvělého.
Zima už tu dávno není,
jasné slunce svítí.
Jaro má své představení,
plné voňavého kvítí.
Z hlíny už raší nová tráva,
ze stromů zase pupeny.
Všichni volejte třikrát "Sláva!",
svět bude zas zelený!
Z nor už vylezla zvířátka.
Tolik tlapek, tolik oušek!
Vždyť se přece narodila mláďátka!
Ochutnávají vody první doušek.
Možná nás i kapky svlaží,
ale déšť je bez viny.
On se přece jenom snaží,
aby rostly květiny.
Přečteno 641x
Tipy 4
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI, Házté, hanele m., nejsembásník
Komentáře (2)
Komentujících (2)