Anotace: ...
z okna hledím na rozkvetlé sakury
a jsem okouzlena i tvou miniaturou
ST
12.04.2009 19:53:00 | Mbonita
U nás brzy pokvetou - celá ulice růžová, od vaření koukám z okna... :-) Moc hezké...
12.04.2009 15:28:00 | Kapka
Pro sakury mám slabost, když mi bylo třináct, dostal jsem pod ní první pusu od první lásky. Ještě druhý den se mi špatně ohýbala kolena. Když se dnes potkáme, oba vzpomínáme. Tobě i jí posílám Stip. Dík!
12.04.2009 09:56:00 | Zasr. romantik