Skáču přes kaluže
Jaro je tady!
Sluníčko si pohrává se všemi záludnostmi,
ruší překážky
a dodává jasný průzor životem - mou cestou vpřed.
Sem tam se objeví kaluže,
které sluníčko ještě nestihlo vysušit.
Ale já jen udělám "hop"
a uháním dál svým nekončícím příběhem.
Jarní běh na dlouhou trať, možná trvající až do zimy, když praští a umlčí mé touhy na chvíli.
Cítím energii, která se ve mě přelévá.
Rotuje ve spirálách, v barevných kruzích.
Je souměrná.
Netrpělivě vyčkává,
až vyhrkne ven.
Těším se, až se rozleje i ven
a zahltí všechny mocnou pozitivní září
a cokoli prázdné obdaří smysluplným bytím.
Tak jako prázdnou sklenici naplní průzračná voda
z nikdy nevysychající studánky.
Přečteno 424x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, devcatko z jetele, Kapka, enigman, Házté
Komentáře (2)
Komentujících (2)