Anotace: ... rychlovka z těchto sluníčkových velikonoc, pro děti.
Sbírka: Básničky
Mno, takové víkendy mám nejraději. Na chatě je klid a právě pro hlas přírody a kytáry, také praskání ohně, být s přáteli, za to stojí tam být...
17.04.2009 22:48:00 | NikitaNikaT.
Hola hola chata volá
škola chvíli počká
děti se zdravě vyřádí
rozesmátá mají očka.
Pěkná, veselá básnička.
16.04.2009 18:10:00 | s.e.n
Zajímavé, už několik desetiletí nejsem dítě, a ty verše se mi moc líbí! A stářím to není... :-))
16.04.2009 14:41:00 | poustevník Jirka
Hned bych jel také, ty jsi mě teda inspirovala, tvé básně jsou strašně pozitivní a vyvolávají v člověku velmi živé obrazy, připomínají mi sbírku od Jaroslava Seiferta: Šel malíř chudě do světa, která je taky jako obrázek a o to přesně jde!
16.04.2009 10:43:00 | Kubino 2
Děti musely mít obrovskou radost. Básnička je to hrozně milá, radostná, něžná. Potěšující - začala jsem vzpomínat. Ach bože, já bych tak opékala buřty :)
14.04.2009 13:46:00 | dandelion-meadow