Jazero Radosti
Na Lune sú dve-tri dohromady
miesta pre mňa ako stvorené
najkrajšie z nich je Lacus Gaudii
od sĺz radosti skropené
je sivou škvrnou ako iné
všade drť skál a púštny prach
zvlažím ho skraja na plytčine
s nemým úsmevom na perách
viem, k Zemi ľpieš, k jej realite
bez ambície prísť na Mesiac
azda len pri mesačnom svite
pošleš bozk vzduchom.. chcem snáď viac?
Přečteno 346x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, padající do neznáma, Indigo, Skalsky Pavel, Holis, enigman, Simísek, nejsembásník, Kapka, LucQa, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)