Myslím, že začátek jara a jeho pokračování se náramně vydařilo... kéž by to tak bylo, a ještě mnohem lépe, až do samotinké zimy...
19.04.2009 08:17:00 | NikitaNikaT.
Vysoká úroveň Tvé Vysočiny,
promítá vzpomínku na řek zátočiny...ST!
16.04.2009 16:08:00 | Veselý Drak
Mě to tam táhne taky, čím dál víc. Až na to, že nechodím do hor, ale za baráček do lesa. A jinak ty Beskydy mám nad sebou, takže o zábavu je postaráno:)
16.04.2009 12:20:00 | kikis
nejen bílá pěna
ale snad i žena
patří do tvých toulání
a přírody volání ...
16.04.2009 10:07:00 | nejsembásník
Když příroda zmámí Tvé vněmy
a v mysli spí ten krásný sen
vystoupí měsíc z bílé pěny
a pomalu rodí se ze tmy den.
Barevné flitry fantazie
zachytí lůno květin zas
a lásky plná melodie
vyplní něhou vzácný čas.
Když do rukou si tužku beru
přestávám měřit ušlý čas
a s lidmi jako Ty na LITERU
zatoužím skládat verše zas.
16.04.2009 01:57:00 | carodejka