Bažina Spánku..
Žiju nad poměry, mám zvyk neskromný
uléhat ke spánku zde v Palus Somni
rádoby polštář je několik šutrů
mám rád dizájn lůžka podle top mustru
nechci hřát přikrývku s nacpaným peřím
na Luně před spaním nic nevečeřím
svou skálu obejmu, usínám v mrazu
noc co noc zkouším spě přežít svou zkázu
spě-nespě, bdě-nebdě, na tom nesejde
snad mě pod širákem spát jednou přejde
snad taky ne, kdo ví, co za tím vězí
jsem ET? nebo ne?.. (spíš něco mezi)
Přečteno 358x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Indigo, padající do neznáma, Holis, NikitaNikaT., Simísek, enigman, Lota, subrtka, labuť, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)