Anotace: Věnováno kamarádce Ja.Ro aby i ona věděla, že já vím, že je Jaro
Sbírka: Pod barevným nebem
To je nádherně poetické... Taky strašně ráda píšu o přírodě a hlavně o jaru, na které jsem se moc těšila, ale takhle se mi nic napsat nepovedlo :) Moc krásná básnička!
20.04.2009 15:09:00 | Ariella13
Něco pro LÉ.TO tam potom bude?Času dost.Čekám na slunovrat..Ale dobré.Omlouvám se..Nevím co je pezie a chtěl jsem jen přivonět..
17.04.2009 23:24:00 | Sleepwalker