Anotace: jaro se vrací....
Pravdivá básenka, příroda má svůj řád, ale dneska to zasejkc vylepšila! :o) ST! za pravdivý obsah.
19.04.2009 08:20:00 | NikitaNikaT.
máš nad hlavou to co já?
/túžby, sny sa vyroja
jaro je tu, bude léto
/stačí kúzlo, flííí a je to
kdo ty touhy sundá zpět?
/všetci snáď? - tak šťastný let!
17.04.2009 11:08:00 | Petbab
Kars:
jenom si zkouším skládat rýmy,
tak, jak mi něco přijde na mysl,
odreagovávám se od účtařiny,
někdy je to taky pěkný nesmysl ;-)
17.04.2009 10:29:00 | nejsembásník
Milé povídání, mladá paní?
Taky se k nám jaro vrátilo,
a léto zatím kamsi zahnalo,
však nejde mi vůbec na rozum,
že nebásník má skvělý básnický um
17.04.2009 10:02:00 | Kars