Jarní úvahy
Jen pohled do zahrady vidím
forsytie kvetou vedle jabloní
Všechno zběsile se žene
celý svět je trochu šílený
Jen jedna zpitomělá včela
se vpotácela oknem do ložnice
Bůhví co opylovat chtěla
schovat se před deštěm nic více
Opojeni jarem milujeme léto
podzim se nám ne tak dobře hodí
Jen nerozumím proč v nás je to
na podzim příroda vydává své plody
Přečteno 603x
Tipy 37
Poslední tipující: Agniezka, sei to do, Lady L, Aliklat, a_tao, Stoneman, René Vulkán, Churry, jedam, Veselý Drak, ...
Komentáře (14)
Komentujících (14)