Májový déšť
Anotace: a trošku bouře...
Z oblohy mraky visí
hromy s blesky se s burácením mísí
déšť líbá zemi, slastně mlaská
zem - uzardělá kráska
déšť zemi laská, ohnivý meč tasí,
smáčí jí vlasy
každá kapka - mucholapka
zem netečně přehlíží nespokojené hlasy
zem co dbát o svou pověst by měla
něžnými doteky deště nechá se vést,
rozkoší chvěje se celá
deštěm láska přelila se do ní
a ona štěstím může opět kvést...
Přečteno 461x
Tipy 19
Poslední tipující: Harr, Bíša, kroužek, Tacca, Radek.oslov.Šafárik, WAYWARD, Holis, Sleepwalker, j.c., Mbonita, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)