Jůůů 8-DD!! Ahóóóój Tě, Turmalínko!!!!! To je jedna z najkrásnějších chvilek, že Tě tu znovu potkávám, a navíc s úsměvem ve verších, tudíž i na rtech, a náramně Ti to sluší, když jsi veselá! Kdybych mohl, dal bych Ti sem kytičku na uvítanou...po té dlouhé době! Hodně jsi nám tu scházela :))! S vírou, že jsi prožívala mnohem víc krásných okamžiků Ti chci za miloučké veršíky moc poděkovat, protože jsou jako vždycky nádherně srdíčkové! Pa a vše nejkrásnější!
21.10.2005 22:29:00 | bába čurchlastka a inkontinenční ucháč
Turmalínko dlouho sem tě tu nečetla:) Ale tahle podzimovka s nádehcem lásky se mi líbí:)
21.10.2005 21:20:00 | makretka