Anotace: Slavný básník konce 19.století Otokar Březina zde trávil leta své učitelské praxe, jistě v okolí této dědinky načerpal mnoho inspirace
Jistě to tam je nádherné. :o) Alespoň dle Tvé básně soudím, popsals´ hezky.
25.04.2009 10:34:00 | NikitaNikaT.
Jen zarámovat. Nemusí být ani fotka připojena a stejně tu krajinu zřetelně vidím.
22.04.2009 14:02:00 | René Vulkán
Moc hezke, mam rada basne o mestech i vesnickach o mistech kouzelmyc a jeste pana Ladu, diky za to pripomenuti, byl to malir z davna ale jeho prirozene obrazky stale ziji... napr... nadherny kocour Mikeš.
21.04.2009 20:07:00 | carodejka
...plastová lžička je mi sice humorná, ale neladí mi k Otokaru Březinovi, ani k onomu krásnému kraji, ale jinak jsem si báseň vychutnala... :-)
20.04.2009 22:56:00 | Lota