Anotace: ...přišla jsem včera domů později, usínala jsem..okno dokořán....a pak jsem ho zaslechla vrátil se po roce...slavík...bylo to úžasný....věnováno jednomu milému básníkovi, který umí něžně potěšit :o)
Jsem rád, že jsem tě objevil...určitě přijdu zas.
V každé básni překvapuješ silnou jednoduchostí verše
01.05.2010 11:24:00 | Jiří I.Zahradník
Přečetl jsem tvých pár básní a jsou naprosto úžasné,všechny se mi líbili,děkuji ti velmi moc,že tak krásně píšeš :)
29.11.2009 00:49:00 | Vlk v rouše
Něžně krásná, hvězdičko moje předrahá! Slavíka už jsem dlouho neslyšela a tak děkuji za to dušinkové připomenutí.
11.05.2009 12:14:00 | Hannazka
A už letí k tobě...i supertip. Krásné a ráda tě tu zase vidím, básnířko! :o)
01.05.2009 18:33:00 | Isobel
tak ta je ... malebná ... jako vymalovaná ... slavík, kamarád do nepohody ... a co si má takhle po půlnoci co prozpěvovat ...? :-)
21.04.2009 11:10:00 | vapiti