...zem vyschlá jak kundy bab - jedna z nejkrásnějších metafor v dějinách poezie. Bravo zenge. Ať se pokrytci poserou...
Pošlu to aspoň dvakrát, ať máš více komentářů.
22.04.2009 14:57:00 | Mario de Janiero
...zem vyschlá jak kundy bab - jedna z nejkrásnějších metafor v dějinách poezie. Bravo zenge. Ať se pokrytci poserou...
22.04.2009 14:55:00 | Mario de Janiero