Anotace: ...nosím tě sebou všude...
Báseň moc hezká, krásně náladová... jen pozor na klíšťovku... to by byl pěkný malér.
29.04.2009 15:08:00 | NikitaNikaT.
Krásné jaro, ST! Já klíště zatím nemám, ale můj pes ano a celý večer prchá před pinzetou.
27.04.2009 23:35:00 | Tygropes
Ty si umíš jaro vychutnat, příteli, ať ve všední den, či v neděli, radost máš z toho podmanivého jara, ty Mario z Riodežanéra
27.04.2009 10:15:00 | Kars
Na klíšťata zakoupila jsem v chovatelských potřebách prfektní pinzetu v ceně 30,- Kč, neboť ty mrchy si z Toníka dělají transfůzní stanici, ovšem proti Tvému odzbrojujícímu humoru není léku a to je dobře ... díky za úsměv!
25.04.2009 22:24:00 | jita.1965
Paráda - kytek plná zahrada, a to klíště ať ti příště vleze na záda.(Myšleno - dá pokoj :-))
25.04.2009 20:31:00 | Kapka