Anotace: heč - po dvou letech jsem byla na kole ... včera jsem nemohla sedět :-)
Pěkné dílko, navodilo super atmosféru a je to hotové lákadlo, to já si na kolo... nejspíš ještě počkám.
27.04.2009 19:23:00 | NikitaNikaT.
Kolo je super, jezdím na kole do práce každý den, také se chystám na delší výlet, ale toho času se nějak nedostává!
27.04.2009 12:56:00 | Kubino 2