Příroda
Anotace: ..musíme ji nechat žít..
Dovede nás ohrozit,
taky provokovat,
nepřestane nás zajímat.
V přírodě můžeme rozjímat,
taky milovat,
a krásně snít.
Přírodu můžeme zbožňovat,
taky na ni hubovat,
ale musíme ji nechat žít.
Přečteno 388x
Tipy 5
Poslední tipující: Zuzi98, Mbonita, Květka Š., Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)