Vysočina
Anotace: báseň o místě kde jsem se narodil
Potůček plný kamení
Řeka plná peřejí
Hory, louky, lesy, pole
Tolik krásy je přec kolem
Jen koukej na tu krásu
Na zlato ječných klasů
Na louky plné kvítí
Na něž slunce krásně svítí
Slavík zde krásně zpívá
Tak krásně tu vždy bývá
Zastav a dívej se na tu krásu
Na ty pole plné klasů
krajina již usíná
slunce zvolna zhasíná
tráva se rosou odívá
a zvěr již spát chodívá
zůstanu zde ještě chvíli
ty můj domove rozmilý
Komentáře (1)
Komentujících (1)