Májová
Ze snů jsi utkala nádherné předivo
palivo života složila u kamen a
jako se psí víno přeplazí přes zdivo
tvůj pramen vlasů přepadl přes ramena
Teď zavři dveře!na sedm západů
otevři okna do zahrady
a ukaž mi svůj soukromý ráj!
Jsem někde v tobě
nosíš mě tam někde pod srdcem
jak při dlouhém běhu
píchání v boku
Jsem někde v tobě
tak jako láska život i smrt
jsem tvoje radost v zorničkách
i slza v oku
já jsem tvůj první máj!
Přečteno 564x
Tipy 27
Poslední tipující: jedam, Aliklat, Hesiona-Essylt, Mbonita, vapiti, labuť, 6thSun, Churry, s.e.n, kikis, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)