Čaronoc
Anotace: ...se zpožděním ...
Bledá obloho,
od níž odráží se Malý vůz,
dopřej mi na chvíli
trochu svého inkoustu...
Blikotavá hvězdo,
co pableskuješ za lípou,
dopřej mi na chvíli
svůj pohled z nebeské výše...
Pak uvidím,
možná,
na zemi krajky...
A tichá křídla
soví,
ta budou tušit...
Půlnoční srpku
podobný srpům starých druidů,
dopřej mi na okamžik
sedět na tvém cípu...
Pak ulovím,
možná,
své vlastní myšlenky...
A tichá křídla
soví,
ta budou tušit...
...
Přečteno 304x
Tipy 8
Poslední tipující: labuť, Bíša, enigman, Mbonita, Psavec, ziriant, kikis
Komentáře (2)
Komentujících (2)