Motýli
Na louce poletuje modrásek,
občas objeví se žluťásek.
Hledají voňavou kytitičku,
posadí se chviličku.
Pak křídly zamávají,
zase jinam odlétají.
Často stačí i tráva,
tam se taky dobře posedává.
Někdy objeví se paví očko nebo admirál,
usednou, vydechnou a letí dál.
Motýli působí křehce,
na kytky usedají lehce.
Kvetoucí louku mají rádi,
jsou to její kamarádi.
Přečteno 488x
Tipy 3
Poslední tipující: Juraj Hrom, labuť, zrrrr
Komentáře (4)
Komentujících (3)