Pampelišky
Anotace: ..pro malé i větší děti..
Na louce se třpytí
žluté jarní kvítí.
Jsou to květy pampelišek,
září jako zlatý penízek.
Kolem bzučí včelky,
úkol mají velký.
Opylovat kvítky žluté
co nejdříve je nutné.
Zatím k slunci vzhlíží,
ale brzy bude z květů chmýří.
Přečteno 422x
Tipy 1
Poslední tipující: Juraj Hrom
Komentáře (0)