Kukis Joulupukki
Přírodu, tu mám ráda
leč s respektem
Mít psího kamaráda
bylo tvým dětským snem
Je pravda
že jsme štěně pořídili
a Ferdinand Vaněk
byl roztomilý
a sežral dokonce
půl srdce paňmámy
(stejně jsem byla ráda,
že je to za námi...)
Pak už jsem prostě nechtěla
a rozžhavená do běla
jsem přednášela
že zvíře život komplikuje
Tys dospěla
...a náhle ne pes
ale psisko tu je...
Stafordšír dlaň mi oblizuje
a hlavou láskyplně
mlátí nohy
Céééruško, uprosila´s bohy!
Ty tvrdíš, že "Kukís"
a pro mne "Joulupukki"
Nastala nová éra
Proč komplikace
je jen spousta lásky
(tak vážně nedělej si vrásky
je to tak,jak jsi to chtěla)
mám postoj stafordširského teriéra...
(a čert všechny vem!
s úsměvem "o))
Přečteno 348x
Tipy 49
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Juraj Hrom, Agniezka, Holis, brooklyn, Radek.oslov.Šafárik, Verena, 5thelement, Indigo, Severka, ...
Komentáře (15)
Komentujících (15)