Jaro... znovu všechno se probouzí a začíná, snad aj nové lásky, životy... aj maličkosti mají přecik smysl.
06.05.2009 12:08:00 | NikitaNikaT.
Málem Jsi mne rozplakal - velmi dobře napsáno - připomněl jsi mi mimoděk Robinsona Jefferse***
04.05.2009 20:45:00 | rybí prdy
I když je to možná divné, v sobotu jsem byla na Kralickém Sněžníku a místy jsem se ještě brodila sněhem... hezká vzpomínka na zimu, ale doufám, že si ještě hodně dlouho počká na další nálet :o))
04.05.2009 20:15:00 | labuť