Když hnůj přetéká z božích chlévů
mouchy sedají na telátka
rákosí plné slz a hněvu
že příchuť krve všech je sladká.
....jak jinak než že jsi originální
13.05.2009 17:54:00 | Marfuša
Neskládej flintu do žita-
nikdo neví co přinese ráno.
Převedla jsem si ten boj šelem do života.
06.05.2009 20:56:00 | s.e.n