Sněží
Anotace: taková starší pro vzpomínku a předčasné přivítání zimy 20.2.2005
Sbírka:
Od A do Z
Sněží
a já stěží
stojím na nohou.
Sněží
na střechy věží
panenskou bělobou.
Sněží
na čas co běží
v hodinových ručičkách.
Sněží
a já stěží
vnímám strach
v těch panenských bělobách.
Komentáře (1)
Komentujících (1)