Requiem pro mrazilku
Rozerval
hlaveň zimy
aprílový náboj
vystřeleného jara
a rampouchů střepiny
vetkl
v roztékající hlavu
mrtvolně bílého
mrazu.
Pohřebními sněženkami
unášen napospas bledulím
vydechl
zádušní modlitbu
s půlroční návratkou
do znovuzrození
rozkvétajících
bledolících vloček.
Přečteno 398x
Tipy 11
Poslední tipující: isisleo, Tacca, Mbonita, enigman, Dota Slunská, labuť, ziriant
Komentáře (2)
Komentujících (2)