Jééé, tak ona je to Pepinka, teď mi to došlo :-))). Tak boty do botníku a předzásobit se mrkvičkou :-).
08.05.2009 12:42:00 | PetTulak
V Tvých verších je zakódován optimismus a radost. A to je moc fajn. ST.
I když ten králíček to má asi spočítaný :-).
P.S. Vím, že nemá - určitě vám natropí ještě hodně klukovin a budete ho za to mít víc a víc rádi.
08.05.2009 12:34:00 | PetTulak
Králíčci jsou mazlíčci... ale jen do určitě chviličky...:o))
Máme doma taky jednoho, už je mu osm let, ale pořád se má k světu a nikdy bych netušila, že se takového věku dožije :o) Moje děti si ho vyloženě vybrečeli ve zverimexu. Byl totiž šikanovaný ostatními králíčky a na zádech sedřený a natržený a já ho nechtěla, ale co člověk neudělá pro svoje děti. :o))Asi se nám teď odvděčuje vytrvalostí a ochočeností. :o)
07.05.2009 22:21:00 | labuť
Tichý, němý..ale jako proud divoké řeky :-)
07.05.2009 22:01:00 | Chancer