Chancer: Proto jsem taky naštvanej, když mě systém nutí použít diakritiku, i když ji nepotřebuji. To je fakt pakárna, že si kvůli tomu musím prznit vlastní výtvor pomocí PS, protože jinak bych to nemoh vůbec publikovat.
09.05.2009 13:30:00 | Zvrhlík
To s tím máš sice pravdu..ale kazí to tu báseň :-(
Jsem rád že jsi tu! Dlouho jsi se nám neozýval..napiš zas něco zvrhlýho, prosím ;-)
09.05.2009 10:56:00 | Chancer