tůně kde krávy pijí
Anotace: hm... něco sem zase zplodila, komentujte, kritizujte...
miluju vůni
posečené trávy,
tu svěžest,
energii!
miluju tůni
kde pijí krávy.
tichý šelest,
když vodu pijí.
miluju postel
z mechu a kapradí,
ten ráj,
tu čistotu!
miluju pastel,
co stal se tou zelení.
je máj,
cítíš tu prostotu?
Přečteno 312x
Tipy 4
Poslední tipující: BARBYE, kikis, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)