Nikdo nezabrání, umíráni
Anotace: Kapku ekologičtější téma...
Myslíte na svojí budoucnost?
Myslíte na životní volnost?
Myslíte na krásu přírody?
Myslí i ostatní národy?
Neutečete od odpovědnosti?
Když nahlédnete do budoucnosti?
Padá déšť, padá
Na kytku, a ta zvadá
Každý kdo ven jít zkusí
Se okamžitě dusí
Kouř se valí z komínů
Pomalu zabíjí každou rodinu
Kyselý déšť je jako jed
A city jsou chladné jako led
A nikdo nezabrání ...
... umíráni
Příroda to už dávno vzdala
Protože se bála
Budoucnost každému vyrazila dech
A život? Ten má pech
Nikdo neposlouchal předpovědi
Je už pozdě na otázky a odpovědi
Teď oheň spaluje povrch planety
Kdo zůstal? Ty!
A nikdo nezabrání ...
... umíráni
Lítost nad tím co se stalo?
Je hrozně málo!
Komentáře (0)