Krajina
Krajina z obrázku,
co visí na stěně,
láká na procházku
do cizí země.
Jsou tam lesy a skály
ze země severské,
vidět je do dáli
po krajině horské.
Všechno je to sen,
taková moje představa,
lesy, hory jen,
touha cestovat zůstává.
Přečteno 356x
Tipy 7
Poslední tipující: Juraj Hrom, 6thSun, Kapka, al-pacino, Květka Š., Raziel PsyDearth Characith
Komentáře (3)
Komentujících (3)