Listopad
Anotace: Další dětská ...
Sbírka:
Říkánky
LISTOPAD
Když se podzim ujme vlády,
hned se pustí do zahrady.
Očeše jablíčka, listí sklidí,
přes mlhu na to sotva vidí.
Probudí vítr, déšť a chlad…
…to nastal měsíc listopad.
Ospale na svět slunce zívá
a vítr uspávanku zpívá,
všechno se chystá na zimu
pod bílou sněhovou peřinu.
Přečteno 615x
Tipy 1
Poslední tipující: Pevya
Komentáře (0)