Anotace: ...z nadšené sbírky - HUB -
Houbařům třikrát nazdar! Zdar, zdar, zdar a ještě jednou...
darZ,darZ,darZ :o)
14.05.2009 17:20:00 | kikis
Jóóó houbičky, tak to je na Vysočině od jara do podzimně"o (Špit: tvůj pražák...) "o)
13.05.2009 16:35:00 | Churry
Báseňka prima, holubinky nesbírám, a vůbec, šla bych na houby ... :-))
13.05.2009 12:49:00 | jita.1965
Ježíšmarjá, já holubinky nesbírám, to je holubinka trávozelená a mýdlová a révová, všechno podobné muchomůrkám a já, pako, bych se ještě mohla otrávit (což by mne, věru, otrávilo). Na holubinky já se radši dívám jen v atlasu hub, sbírám většinou babky a hříbky a podborováky, prostě to, co se nedá s muchomůrkou splést (i když takový satan taky stojí za to). A básnička jinak pěkná.
12.05.2009 19:07:00 | Zelená okurka