V bílých zubech krokodýla klidná síla co tam zbyla když se myla moje milá předtím než se potopila pak teprve pochopila že do tlamy ji uchopila krokodýlí samice co má dlouhé sanice...
22.05.2009 07:24:00 | Mario de Janiero
Když jsem si vyčistit zapomněla, říkám, horší, až zapomenu, jak se to dělá:-) Ale k Jamuně bych se podívala, na krokodýly jen z dálky...
16.05.2009 20:03:00 | Kapka
Bez toho konce bych ji mohla naucit moje deti v praci :o) aby na ty svoje zoubky tak nekaslali :o)
16.05.2009 10:02:00 | Veru