Anotace: tak jen, že kukačka krásně kukala, mně vždy, už od mala. Radu bych přijala...
jojooo, zrovna tohle ted poslední dobu si uvědomuju taky..nedá se nic dělat, jedeme dál..;o)
28.05.2009 11:37:00 | Agniezka
Jéje... tak nádherné dílko, pro mne šité na míru... Chjojky... jen tak si na ranné mládí vzpomínám. ST!!!
18.05.2009 21:58:00 | NikitaNikaT.
věk je stav duše..tak to je
takže si půjdeme spolu hrát..na písek:-)
ST
18.05.2009 21:04:00 | Mbonita