Pavouku
Anotace: ***
Sbírka:
Úlety
Pavouku
Píšeš mi pavučinou
Že máš holku jinou
sladkou a drzou
stojím tu se slanou slzou
a ty se jen blbě culíš
a tu svou cigaretku si hulíš
chytil jsi mě pavučinou
a teď máš mouchu jinou
že se stanu černou vdovou
Pavouku...
Přečteno 365x
Tipy 13
Poslední tipující: NikitaNikaT., Emira, Bíša, okapovaroura, Kapka, Psavec, zrrrr, 6thSun, WAYWARD, Házté
Komentáře (3)
Komentujících (3)