S přírodou
Anotace: když jsem si tak jednou zapálil na kopci
Pohlédnu do mraků
potáhnu z tabáku
slyším zpěv ptáků
a tlukot srdce
zmizela vzdálenost
snad nikdy tu nebyla
je mi teď lehce
lehce je na duši
a příroda netuší
ta jenom dýchá
když uteču do hrobu
do hrobu myšlenek
u srdce píchá
Přečteno 391x
Tipy 14
Poslední tipující: BERYL.K, ziriant, Quigleika, Kapka, Psavec, Mario de Janiero, Mbonita, 6thSun, Tacca, Emira, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)