Bobří soutěska
Anotace: Byli jsme tam na výletě a bylo to tam krásné :)
Nad Bobří soutěskou tyčí se skály
slunce si svítí tam někde vdáli
Nad hlavou vidět je jen kousek nebe
skály jsou krásné, potok si přede
Voda je ledová a pěkně čistá
ještě jde vidět taková místa,
kde příroda otvírá kus svého srdce
tak važme se toho, važme si přece...
Přečteno 306x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., Zambie, Bíša, Emira, Mbonita, WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)