leto leto kde sa skrývaš?
leto leto kde sa skrývaš
daždom kvapky okna zmývaš,
príd už prosím teplo lúča
z plných síl zas kričia pluca
nekvapkaj už kvapka dažda
bez leta rok bude vražda..
leto leto zajtra prídeš
lučom mesto rozpálit?
hej ty leto kam zas ideš,
svoje teplo odpálit?
vyčkaj dievča povedalo,
až na jun som podpísalo,
zmluvu..
:D
Přečteno 294x
Tipy 7
Poslední tipující: labutí.holka, Juraj Hrom, NikitaNikaT., Bíša, Tygropes
Komentáře (2)
Komentujících (2)