Řeka
Anotace: do noci si písně zpívá...
vyznání řece mé patří
neměnný přírody řád
kdo jednou peřeje spatří
bude ji stále mít rád
klidná jak vánek
hlučná jak bouře
zdánlivý spánek
vodní tříšť kouře
meandry stinné
hebounká pěna
zátoky tiché
pod jezem stěna
když zavřeš svoje oči
ucítíš její chlad
myšlenky do srdce vkročí
u ní tak navěky spát...
Přečteno 400x
Tipy 13
Poslední tipující: black_and_red, Ariella13, Kapka, Nút, Psavec, 5thelement, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)