Olej na plátně
Anotace: či básňa na oleji už ni nevím teda...
Tonoucí den
v červánky se mění
vejděte do mě
do mého snění
vy,hlídka noční
olej na plátně
prý večeře předposlední
dvě slova
spojená ve dví
dvě cesty
ve věty se mění
slunečnice stolistá
svou žlutí přibarví
nad hladinou
křídla labutí
na vrata stodoly
přibitá prázdnota
slovy Venuše
a šípy Cupida…
Přečteno 384x
Tipy 75
Poslední tipující: Pevya, hašlerka, divoska_jaja, T-Mac, unstoppable, carodejka, zelená víla, Házté, fab four, střelkyně1, ...
Komentáře (21)
Komentujících (20)