Skoro každou noc hekám bolestí v zádech a nádávám na tu zahradu...že už tam sadit nic nebudu.Ráno vstanu a jsem tam zas.Kouzelná básnička... a přece je ta zahrada můj ráj!:o)
05.06.2009 21:30:00 | střelkyně1
Zahrádka je otrokařina... ale hezká, když se poté člověk může kochat, jakou že to prácu udělal. :o) ST!
04.06.2009 14:12:00 | NikitaNikaT.
:-))..jojo..plně souhlasím,jen kdybych se tak naučila..
..používat rukavice..a plevel se odstěhoval..třeba k sousedům :-)))..a psojd, kdyby mi neničil cestičky a nedělal si dostihovou dráhu na pažitu....... :-))))
..jenže, to by zas byla asi nuda :-)))
26.05.2009 20:40:00 | isisleo
Přiznám se, že zahrada je moje hoby, jenom ten zatracenej Liter mi teď žere dost času, taky mě to baví, zblbnul jsem. ST
26.05.2009 19:01:00 | Kars
..nejen koníček a záliba...je to krásný způsob bytí, život sám. V mém případě ráj, kde jen lehce koriguji a kochám se.
26.05.2009 12:20:00 | Mario de Janiero