Anotace: ...
Copak děti! Na druhou stranu, kočka ji mohla znovu přinést. Kdysi se mi nechtělo myš zahrabat, tak skončila v křoví za plotem. Za chvíli ji kočka přinesla zpátky.Z "vypočítavosti". Vždycky totiž něco dostane.
21.06.2009 23:13:00 | Teop
Ta je supr, pobavila mě...jako fakt se mi líbí. Opravdu se to stalo? (já jen že to opravdu zní jako reálná příhoda). :o) (mě teď nějak veršování nejde...,tak ti tak trochu závidím, že tobě stále a skvěle) :o)
08.06.2009 13:29:00 | Willou
Kdyby jen myši tam ležely! Ale hlavně ponožky, sešity, hrnky, knížky, oblečení...prostě vše co měly v rukách dnes, včera, předevčírem...
29.05.2009 08:01:00 | René Vulkán