utopen slzami
V těch temných mlhách oceánu
Padám vstříc Poseidonova chřtánu
Jeho zlatý trojzubec do srdce mi bodá
Už mě hladí jeho temná chladná voda
Mrtví umírají dlouho...
V mé poslední vteřině
jež podobá se hodině
Vzpomněl jsem si na své mládí
Jak sluneční paprsky mou kůži hladí
Jak voní tráva čerstvě osečená -
A louka pampeliškami pozlacená
Zalitý potem však v posteli ležím
Na nízký strop zarytě hledím
zdál se mi zase ten strašný sen
že Tvými slzami jsem zatopen..
Přečteno 327x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., strašidýlko-střapatý, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)