Anotace: Následující řádky neumím nazvat básní ale je přeci něco tak úžasného sledovat noční, hvězdnou oblohu a vědět, že ta krása nás přežije...
Teda za tohle dát nulu?? To je docela drzost:) Jarine máš to pěkný..nikdo neřekl jakou formu musí mít báseň..je na přeci na autorovi, jak si ji vytvoří nebo nie?:)
29.10.2005 10:30:00 | makretka
Děkuji za každý názor, který se zde objeví. Jenom díky tomu se mohu učit z chyb a být lepší. Pravda! Každá kritika zabolí ale pokud člověk nedokáže do psaní vložit přesně to, co cítil v daný okamžik, který byl hnacím motorem pro vznik dané "básně", pokud čtenář nazachytil to, co pisatel chtěl říct a naznačit, tak je tu důvod k zamyšlení. Taky se nelze zalíbit všem...anebo kapka v moři?
Jarin - AUTOR.
29.10.2005 01:28:00 | Jarin
Bohuzel, tohle nema absolutne nic a myslim si, ze by toto dovedl sdelit kazdy. Nevidim formu, nevidim rym (autor upozornoval, ze to neni basen), nevidim smysl, nevidim ani uplnek pres mlhu zalu
29.10.2005 00:38:00 | Pechy