včelař
Jede v jedech
říkaj známý
v barabiznách přespává
jen ho nenech za hradbamy
smrt mu dejchá na záda
Prej naproti roji včel
koupit tisíc žihadel
včera večer šel
Nevrátil se
to se ví
to ty včely kousavý
šlehaly mu do žíly
jedy tety Jarmily.
Přečteno 354x
Tipy 9
Poslední tipující: ziriant, Rolnička, Mario de Janiero, Psavec, stravla
Komentáře (2)
Komentujících (2)